NAFFZ

Nu te boeken vanaf € 850,-

Naffz Boeken? Je boekt Naffz snel en eenvoudig bij Music Marketing and more.
Met zijn gigantisch opzwepende mix weet Naffz als geen ander de vrouwen op de dansvloer te krijgen. Zijn remixen gaan dan ook als warme broodjes over de vloer. Je kan Naffz boeken met een mc. Als je Naffz wilt inhuren vergeet dan niet om hem te vragen zijn monster hit remix Casanova te draaien, dit was het nummer waarmee Naftali Likumahuwa (NAFFZ) in een keer beroemd werd. Hij draait wekelijks in de vetste clubs en op de beste festivals. Music Marketing and More heeft al verschillende boekingen voor Naffz gerealiseerd, telkens was de klant zeer enthousiast!

Let op! Wij van Music Marketing and More zorgen er voor dat wij artiesten als Naffz direct bij het management inkopen hierdoor hebben wij altijd zeer gunstige prijzen!

Eigen info:
Naftali Likumahuwa, beter bekend als Naffz, heeft een unieke kijk op de eclectische scene. Met een mix van house, moombahton en trap geeft hij het genre de verfrissing die het nodig heeft. Voeg daar een waslijst aan releases en remixes -gedraaid door veel grote Dj’s uit de scene – aan toe, en je weet meteen dat Naffz een man van de toekomst is.
In 2011 begon Naffz met produceren en binnen het jaar had hij een monsterhit afgeleverd. Iedereen kent wel de bekende Casanova Bootleg die nog steeds wekelijks in elke club voorbij komt. Maar daar bleef het niet bij. Een remix samen met Nick Mathon van een plaat van de nr 1 dj van de wereld, DJ Hardwell, werd met meer dan een half miljoen plays op het kanaal van Revealed Records (het label van Hardwell) een regelrechte hit.

VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
NAFFZ Naffz 6 Nu te boeken vanaf € 850,-

Direct boeken

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van NAFFZ ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van NAFFZ plaatsen of NAFFZ gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

NAFFZ boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over NAFFZ zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over NAFFZ. Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van NAFFZ. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.