OUWE JONGENS KRENTEBROOD

Nu te boeken vanaf € 1250,-

Je zult wel denken wat… al weer een 90s concept…? Maar deze keer wel een hele leuke frisse nieuwe wow wat gebeurt me nu 90s concept! Ouwe jongens Krentebrood, de naam zegt het al Glenn B & Carlos Barbosa zijn ouwe rotten in het vak die samen dit nieuwe en super toffe concept op de markt hebben gezet. De 2 hebben al op duizenden feesten helemaal gek gedraaid en nu zijn ze samen te boeken met #OJKB.  Wat doen ze precies? Ze hebben alle knallers van de 90s in hun eigen nieuwe en frisse jasje gestoken. Ze hebben de nummers zo vernieuwd en verjongt dat het iedereen aanspreekt of je nu 16 of 36 bent iedereen gaat los op dit concept. Ook is net hun eerste singel uitgekomen en deze doet het zeker lekker in de charts! #OJKB is bij ons te boeken voor een zeer scherpe prijs! Het past overal en altijd! (Let op dit is een hot item en ze zijn snel uitverkocht wacht dus niet te lang!)
 

VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Ouwe Jongens Krentebrood Ouwe jongens krentebrood 3 Nu te boeken vanaf € 1250,-

Direct boeken

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Ouwe Jongens Krentebrood ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Ouwe Jongens Krentebrood plaatsen of Ouwe Jongens Krentebrood gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Ouwe Jongens Krentebrood boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Ouwe Jongens Krentebrood zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Ouwe Jongens Krentebrood . Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Ouwe Jongens Krentebrood . Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.