PAPA DI GRAZZI

Nu te boeken vanaf € 4995,-

Papa di Grazzi huren:
Wij hebben direct inzicht in de agenda van Papa di Grazzi en kunnen direct de beschikbaarheid voor u checken.
Bel direct voor de beschikbaarheid van Papa di Grazzi: 06 487 946 21


Papa di Grazzi Boeken is eenvoudig! Je belt naar bovenstaand nummer of vraagt ons naar de mogelijkheden, wij kijken gelijk of ze beschikbaar zijn, zetten de optie in de agenda van de band. U heeft eerste keuze op Papa di Grazzi

Papa di Grazzi prijs:
Papa di Grazzi zondag tot vrijdag € 4.250
Papa di Grazzi Zaterdag € 4.995

Papa di Grazzi op uw feest?
Papa di Grazzi heeft een geweldige show met:
Strakke blazers, sexy danseressen, show, entertainment, liefde voor muziek en passie voor publiek & muziek. Papa di Grazzi is een overweldigende show vol spektakel en energie. Papa di Grazzi toert met hun eigen unieke licht en geluid spektakel. De band heeft een zeer allround repertoire en alle hits komen voorbij van vroeger en nu. Dit alles word ondersteund door een lichtshow die zijn weerga niet kent en 3 mega led walls die zo zijn ingericht dat alle visuals naadloos meelopen met de muziek. Op het podium is het ook een show die zijn weerga niet kent met verkleedpartijen, super sexy danseressen en zangeressen die elke noot halen. Papa him self Albert Gras weet met zijn gevoel voor humor iedereen aan het lachen te krijgen en presenteert de avond zo als geen ander dat kan. Ook kan hij nog een aardig nootje zingen en krijgt daarmee alle handjes in de lucht en de voeten van de vloer.


 Papa di Grazzi Direct boeken

Heeft u vragen? Neem dan direct contact met ons op: 085 0080864VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Papa di Grazzi Papadigrazzi boeken of inhure Nu te boeken vanaf € 4995,-

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Papa di Grazzi ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Papa di Grazzi plaatsen of Papa di Grazzi gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Papa di Grazzi boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Papa di Grazzi zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Papa di Grazzi . Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Papa di Grazzi . Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.