Q5 NEW STYLE

Nu te boeken vanaf € 3995,-

Q5 New Style Boeken / inhuren
De ultieme combinatie van een dynamische live band versterkt door de beats van een DJ! Vijf getalenteerde entertainers nemen je mee in een unieke live dance experience vol show en interactie.

De vette sounds en de imponerende visuals op mega video wall, zorgen voor een sensationele totaalbeleving met originele mixes en mashups.

Laat je overweldigen door een compleet nieuwe act met een verpletterende energie en performance.

Live will never be the same!

Snel de beschikbaarheid weten? 06-48794621
 

VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Q5 New Style Q5 new style 7 Nu te boeken vanaf € 3995,-

Direct boeken

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Q5 New Style ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Q5 New Style plaatsen of Q5 New Style gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Q5 New Style boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Q5 New Style zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Q5 New Style . Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Q5 New Style . Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.