Q5 NEW STYLE

Nu te boeken vanaf € op aanvraag ,-

Q5 New Style Coverband


De ultieme combinatie van een dynamische live band versterkt door de keiharde beats van een DJ! Vijf getalenteerde entertainers nemen je mee in een unieke live dance experience vol show en interactie.

De vette sounds en de imponerende visuals op mega video wall, zorgen voor een sensationele totaalbeleving met originele mixes en mashups.

Laat je overweldigen door een compleet nieuwe act met een verpletterende energie en performance.

Live will never be the same!

Onze eigen ervaring met Q5 New Style

Wij hebben vaker samengewerkt met deze band en de reacties zijn immer positief.

De band weet het publiek te imponeren met hun fantastische show. Dit gecombineerd met het krachtige spel van de muzikanten en de sensationele en harmonieuze stemmen van de zanger en zangeres maken van deze band een echte meerwaarde op uw evenement. 

Q5 New Style boeken of  beschikbaarheid weten?

Bel met ons via: 085-0080864 of neem contact op via de contact knop! 

 Q5 New Style Direct boeken

Heeft u vragen? Neem dan direct contact met ons op: 085 0080864VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Q5 New Style Q5 new style 7 Nu te boeken vanaf € op aanvraag ,-

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Q5 New Style ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Q5 New Style plaatsen of Q5 New Style gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Q5 New Style boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Q5 New Style zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Q5 New Style . Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Q5 New Style . Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.