RENE SCHUURMANS

Nu te boeken vanaf € 3250,-

Rene Schuurmans Inhuren? 

Hoe boek je nu eigenlijk een artiest als René  Schuurmans?

René Schuurmans boeken werkt eenvoudig, je vraagt de beschikbaarheid van Rene Schuurmans aan via ons contact formulier, wij leggen contact met René Schuurmans en weten nagenoeg direct de beschikbaarheid van Rene Schuurmans.

Biografie René Schuurmans.

Boek je een optreden van René Schuurmans dan weet je zeker dat met handen in de lucht, de voetjes van de vloer gaan. Zijn optredens bruisen van de energie. René Schuurmans is niet voor niets één van de meest geboekte artiesten van ons land. 

Met zijn single Laat de zon in je hart waarvoor hij in 2019 een gouden plaat ontving heeft René Schuurmans zijn wortels diep in de grond van het Nederlandse lied weten te vestigen. Als je niet minder dan 30 Nederlandstalige singles de hitparade in hebt gezongen, dan mag je zeggen dat je populair bent! 

René heeft in de loop van zijn succesvolle carrière een enorm repertoire opgebouwd met eigen singles die door heel het land luidkeels meegezongen worden. Deze ‘blonde god uit het zuiden’ zoals hij snel na de start van zijn zangcarrière genoemd werd is inmiddels een gevestigde rot in het vak en mag zich rekenen tot een van de best geboekte artiesten van Nederland. Zijn live optredens en repertoire zijn een absolute garantie voor feest! Het plezier straalt er vanaf en keer op keer weet hij het publiek mee te slepen in zijn energieke en sfeervolle optreden. Zijn enthousiasme en opzwepende repertoire maken hem tot een graag geziene gast op ieder knalfeest in Nederland. Op TROS/AVRO Muziekfeesten, Pleinfeesten, in Feesttenten, Bedrijfsfeesten en Mega Festijnen, altijd gaan tot de achterste rijen de handen in de lucht. 

Tijdens de 25e editie van het Festival van het Levenslied van Tilburg is René Schuurmans uitgeroepen tot ambassadeur, een titel die René met veel plezier draagt. Ook is de zanger uit Sint-Michielsgestel officieel benoemd tot Nacht Commissaris van Noord Brabant. Een eretitel die door de Commissaris van de Koning en Omroep Brabant in het leven geroepen is. Frans Bauer gaf met liefde en plezier het stokje door aan René waarmee hij het mandaat heeft om horecagelegenheden, sportkantines, werkplekken of andere plekken "keileuk te verklaren". In samenwerking met Omroep Brabant zijn de eerste exclusieve keurmerken inmiddels uitgereikt.

Met succesnummers als Bij ons in Brabant, Laat de zon in je hart, Hela Ho, Als ik haar zie, Ik ben nou eenmaal zo, Mooie meisjes en Proost nog een keertje met mij heeft hij inmiddels meer dan 30 hits op zijn naam staan. Een repertoire dat ervoor zorgt dat elk optreden van René Schuurmans een onvergetelijke happening is.

Nieuwe single René Schuurmans 

op 21 April 2023 bracht René Schuurmans zijn nieuwe singel uit René Schuurmans Da's Lekker Man. 

Wij vinden het een leuke singel hij is vrolijk met een hoog meezing gehalte. De vrolijke warme stem van René Schuurmans neemt je mee in het verhaal van het liedje. 

Daarnaast is het nummer visueel ondersteund door een mooie clip. 

De clip kun je zien op Youtube of via de video link bij zijn profiel. 

 

Rene Schuurmans Nederlandstalige artiest. Rene Schuurmans Direct boeken

Heeft u vragen? Neem dan direct contact met ons op: 085 0080864VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Rene Schuurmans Rene schuurmans boeken 22 Nu te boeken vanaf € 3250,-

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Rene Schuurmans ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Rene Schuurmans plaatsen of Rene Schuurmans gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Rene Schuurmans boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Rene Schuurmans zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Rene Schuurmans . Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Rene Schuurmans . Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.