ROCHELLE

Prijs op aanvraag

Ze begon haar carrière gelijk goed en deed mee aan allerlei talentenjachten waaronder Idols, daar werd ze weg gestemd in de Theaterronde. Echter hield dat haar niet tegen! In december 2010 deed ze mee aan het televisieprogramma The Voice. Hier won ze met een gigantische meerderheid en behaalde ze maar liefst meer dan 75% van de stemmen. Naast dat ze zich dus al lang heeft bewezen als gigantisch goede zangeres, is ze ook nog model en werkt ze voor grote namen in de modellenbranche. Ook heeft ze al een aantal hits gescoord samen met o.a. Yellow Claw met het nummer Shotgun & samen met Dirtcaps Fools Paradise. In 2016 lanceerde ze haar nieuwe hit All NIght long – Rochelle.

VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Rochelle Rochelle 1 Prijs op aanvraag

Direct boeken

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Rochelle ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Rochelle plaatsen of Rochelle gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Rochelle boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Rochelle zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Rochelle. Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Rochelle. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.