ROY DONDERS

Prijs op aanvraag

Roy Donders is misschien wel de grote stylist en zanger van het Zuiden. De geboren en getogen man uit Tilburg is niet meer weg te denken door zijn reality-tv-programma’s. In eerste instantie werd hij bekend als stylist met zijn krultang en haarlak, maar ging door de jaren heen steeds meer zijn horizon verbreden door het ontwerpen en starten van zijn eigen kledinglijn.
 
Natuurlijk kennen we Roy meer als TV ster en vooral als zanger! Roy Donders  zet elke feesttent op zijn kop met zijn hits als: “Ga Voor Goud”, “Ik Wil Jou” en “Lalale”. Vanaf het eerste minuut kan deze grote ster het publiek direct naar zich toe trekken door zijn grote dosis meezingers en zijn enthousiasme.
 
Zijn album Geluk & Verdriet is een aaneenschakeling van de meest prachtige levensliedjes, meezingers en nummers met de nodige traan.
 

Roy Donders bekend van

  • Bekend van Realitysoap Stylist van het Zuiden
  • Eigen kledinglijn en kledingwinkel Hits: o.a. Ga Voor Goud, Ik Wil Jou, Lalale, Hoor Je 'T Ritme Van M'n Hart (Boem Boem), Kom Dichterbij en Wat Zijn Ze Lekker (duet met Patty Brard), Waar Ben Je Nou Duet met Wesley Klein - Al Mijn Maten

Roy Donders boeken

De grote ster Roy Donders is nu te boeken via Music Marketing And More met de service en aandacht die u van ons gewend bent.
 

VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Roy Donders Roy donders 15 Prijs op aanvraag

Direct boeken

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Roy Donders ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Roy Donders plaatsen of Roy Donders gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Roy Donders boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Roy Donders zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Roy Donders. Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Roy Donders. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.