SEFA

Prijs op aanvraag

Sefa

Sefa's liefde voor hardcore & klassieke muziek begon al heel vroeg, waarna de ontwikkeling van Sefa een vlucht neemt. Op 11 jarige leeftijd maken zijn producties al zo'n indruk op niemand minder dan de goedlachse Dr. Peacock dat de eerste EP op Peacock Records uitgebracht wordt.

Nu, 3 jaar later, is is zonder twijfel 1 van de grootste uitblinkers van de Frenchcore scene. Wanneer Sefa op een festival line-up staat dat weet je zeker dat je een volle bak gaat krijgen. Van openen op een festival tot aan Defqon.1 afsluiten op het BLACK stage, niks is te klein of te groot voor Sefa.
 

Sefa muziek

Hoe zouden we zijn unieke Frenchcore muziek moeten omschrijven? Frisse unieke melodieën gecombineerd met klassieke invloeden op een up-tempo beat is de beste manier om Sefa’s muziekstijl te omschrijven. Ook is Sefa’s muziek zeer catchy, dat komt vooral door de klassieke invloeden, iets dat Sefa op dat gebied zeer uniek maakt. Ieder nummer van Sefa zal wel in uw hoofd blijven hangen en probeer zijn melodien maar uit je hoofd te krijgen, het lukt ons in ieder geval niet zo makkelijk.

Sefa’s eerste ablum "Leven is Lijden" was het album dat Sefa op de kaart heeft gezet. Het opened vele deuren voor hem. Zo heeft Sefa zelfs een samenwerking met D-Sturb voor het officiele Q-BASE 2018 OST.
Of u nou een Hardstyle of Hardcore fanaat bent, Sefa weet iederere muziek Hard Dance liefhebber te raken met zijn unieke Frenchcore stijl.
 

Sefa boeken

Wilt u de grote ticketseller Sefa boeken voor uw evenement? Vraag vandaag dan nog een offerte aan via ons bij Music Marketing and More en dan kunnen wij ook direct kijken naar zijn beschikbaarheid en prijs.

Sefa Direct boeken

Heeft u vragen? Neem dan direct contact met ons op: 085 0080864VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Sefa Sefa 16 Prijs op aanvraag

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Sefa ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Sefa plaatsen of Sefa gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Sefa boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Sefa zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Sefa. Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Sefa. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.