STEF EKKEL

Nu te boeken vanaf € 1595,-

Stef Ekkel 

Wil jij stef ekkel op je evenement? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Of vul het boekingsformulier in let op alles is geheel vrijblijvend. 

Stef Ekkel boeken op je evenement

Stef Ekkel heeft al vele hits op zijn naam, denk eens aan de meest recente; Liever te dik in kist (Dan weer een feestje gemist). Ook heeft hij al jaren succes met zijn echte feesttent hit de Woonboot! Wil jij echt een gezellige artiest op je evenement? Dan is Stef Ekkel de juiste keuze.

Dankbaarheid.

Stef is nog altijd heel dankbaar dat hij zijn muziek mag delen met Nederland. Vroeger was muziek al zijn grote passie en in zijn stoutste dromen had hij niet gedacht dat hij zo ver zou komen. Hij is ook nog lang niet van plan om te stoppen met de muziek, hij doet het allemaal voor zijn fans en geniet met volle teugen. Dit is ook te merken als hij op het podium staat, hij pakt het publiek mee in de gezelligheid en zet de tent geheid op de kop!
 

VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Stef Ekkel Stef ekkel 4 Nu te boeken vanaf € 1595,-

Direct boeken

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Stef Ekkel ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Stef Ekkel plaatsen of Stef Ekkel gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Stef Ekkel boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Stef Ekkel zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Stef Ekkel . Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Stef Ekkel . Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.