THE ED SHEERAN EXPERIENCE

Prijs op aanvraag

The Ed Sheeran Experience

Jack Sheperd kon zo de tweelingbroer van Ed Sheeran zijn qua uiterlijk, maar ook qua vocale talent. Wat een heerlijke stem! De uitmuntende imitator en wereldberoemde Jack Shepard staat bekend om zijn geweldige LIVE repilca van een Ed Sheeran optreden qua zang, performance & algehele sfeer + akoestiek. Het grote doel van Jack is om het publiek de volledige Ed Sheeran Experience te geven.

Liveoptreden

Jack Shepard is misschien wel de enige Ed Sheeran imitator die zo Multi-talented is als Ed Sheeran zelf. Tijdens zijn show krijg je alles wat je bij een Ed Sheeran show zou krijgen, dus dat betekend ook inclusief RAP- BEAT BOXING met een 100 % gedupliceerde loop station zonder backing tracks!
 
Bij de gehele Ed Sheeran Experience show worden ook dezelfde gitaren gebruik als bij Ed Sheeran voor dezelfde sound & feel. Jack Shepard wordt bijgestaan door een Geluid en gitaar techneut , die ervoor zorgt dat elk optreden tot in de minuscule details perfect is. 

Boeken voor uw evenement?

The Ed Sheeran Experience is nu te boeken via Music Marketing And More met de service en aandacht die u van ons gewend bent.

The Ed Sheeran Experience Direct boeken

Heeft u vragen? Neem dan direct contact met ons op: 085 0080864VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
The Ed Sheeran Experience The ed sheeran experienc Prijs op aanvraag

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van The Ed Sheeran Experience ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van The Ed Sheeran Experience plaatsen of The Ed Sheeran Experience gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

The Ed Sheeran Experience boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over The Ed Sheeran Experience zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over The Ed Sheeran Experience. Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van The Ed Sheeran Experience. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.