THE EUROS

Prijs op aanvraag

David, Peter en Michael, beter bekend als The Euros. Een energieke live band waar niks op een bandje staat! Ze spelen Allround op hun eigen snelle manier en krijgen hiermee elke tent op de kop!

Ze zijn energiek, gezellig, allround en staan altijd klaar om jou een geweldig feest te bezorgen The Euros! Met meer dan 100 optredens per jaar trappen ze wekelijks de vetste feestjes af met optredens in kroegen en op de grootste festivals waaronder de Zwarte Cross. Zelfs mochten ze naar Afghanistan om daar een vette show neer te zetten voor de Nederlandse Militairen. Ze zijn uniek in wat ze doen en spelen met z’n 3en (David, Peter en Michael) elke zaal platter dan plat en vuren een saldo af met meer dan 120 hits van toen en nu! Dit alles ondersteund met een geweldige lichtshow en veel special Effect.The Euros Direct boeken

Heeft u vragen? Neem dan direct contact met ons op: 085 0080864VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
The Euros The euros 24 Prijs op aanvraag

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van The Euros ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van The Euros plaatsen of The Euros gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

The Euros boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over The Euros zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over The Euros . Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van The Euros . Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.