KT BUSH BAND

Prijs op aanvraag

Nu exclusief bij Music Marketing and More: Kt Bush Band

KT Bush band – WOW!
De in het Verenigd Koninkrijk gevestigde KT Bush Band is gevormd in 1977. Het begon allemaal met een bandje die een zangeres tegenkwamen. De onbetwiste Kate Bush, met haar unieke stemgeluid en de fantastische band achter haar wisten zij al snel de wereld te veroveren met mega hits als Babooshkah en The Sensual World.
 
Kt Bush band on Tour!
Na jaren van stilte zijn de originele band leden weer terug om de wereld te laten zien hoe goed en populair de KT Bush Band dezer dagen nog is.
 
Na hun tours in de prachtige muziekhallen en theaters van Londen en de rest van het Verenigd Koninkrijk zijn zij klaar om Nederland te veroveren met hun fantastische muziek.
 
De Band
De Kate Bush Band bestaat uit de originele leden van de Band met Vic King op drums en Brian Bath op gitaar, Steve Bevan op bas en de mega getalenteerde Emily Francis op Keyboard. Na lang zoeken vonden zij de geweldige kwalitatief hoogstaande zangeres Sallie-Anne Hurst.
Sallie-Anne weet als geen ander het gevoel en de sound van Kate Bush perfect te evenaren. Je zal je tijdens een optreden versteld staan van de kwaliteit van de band.
 
Het optreden
Tijdens het optreden van de Kt Bush band waan je je even helemaal terug in de tijd, denk terug aan het intense Wuthering Heights of het prachtige Running Up That Hill, kippenvel gegarandeerd.
 
Daarnaast zullen zij tijdens hun optreden nooit vertoonde muziek spelen en vertellen over de avonturen die zij als band hebben mee gemaakt in de dagen van weleer, dit allemaal met een flinke dosis humor. Al met al is het een sensationele ervaring waar je nog lang van zal genieten als je het meegemaakt hebt.
 
 
Wij van Music Marketing and More zijn trots de exclusieve boeker te zijn van deze fantastische band.
 
Wilt u de beschikbaarheid weten van de Kt Bush Band neem dan contact met ons op.
 
 
 
 KT Bush Band Direct boeken

Heeft u vragen? Neem dan direct contact met ons op: 085 0080864VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
KT Bush Band The kt bush band 16 Prijs op aanvraag

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van KT Bush Band ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van KT Bush Band plaatsen of KT Bush Band gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

KT Bush Band boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over KT Bush Band zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over KT Bush Band. Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van KT Bush Band. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.