THE PARTYSQUAD

Nu te boeken vanaf € op aanvraag ,-

En of je een naam in huis neemt! 
The PartySquad boek je gewoon omdat het kan ze zijn betaalbaar, vriendelijk en altijd in voor een feestje!

De heren van The Partysquad vierden onlangs hun 10 jarig jubileum uitgebreid in de Melkweg en wat was dat een feestje! ‘’zie het clipje hieronder’’
Ze hebben natuurlijk ook vele hits gescoord deze 2 boys uit Nederland je kan er gewoon trots op zijn!
The Partysquad heeft ook nog eens hun wekelijkse uurtje op Slam FM. De jongerenzender van Nederland. Dit allemaal op prime time natuurlijk! Elke jongere kent dit dj duo ook mede door hun samenwerking met grote artiesten zoals, Afrojack, Jayh, Gers Pardoel en wat dacht je van Dio, Sef en Sjaak met Stuk.
The Partysquad is een combi van 2 gasten namelijk Dj Jerry & MC Ruben. Met deze gasten moet je er snel bij zijn want hun agenda is supersnel vol!
 

VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
The Partysquad The partysquad 5 Nu te boeken vanaf € op aanvraag ,-

Direct boeken

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van The Partysquad ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van The Partysquad plaatsen of The Partysquad gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

The Partysquad boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over The Partysquad zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over The Partysquad . Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van The Partysquad . Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.