TINO MARTIN

Prijs op aanvraag

 

Tino Martin biografie

Tino Martin begon al op jonge leeftijd aan zijn zangcarrière. Wanner de tiener 16 was begon zijn naam al snel een merk te worden door zijn 1e plaats wist te behalen op de Scheveningse Talentenjacht en pas 2 jaar later finalist in de Soundmixshow waar hij een nummer van René Froger zong. Sindsdien stromen de boekingen voor de jonge zanger binnen en is hij te zien in diverse televisieprogramma’s.
 
De echte doorbraak van Tino Martin kwam door zijn grote meezinger ‘Doe wat je wil’. Zijn album Jij liet me vallen staat wekenlang in de Album Top 100. Met het voorjaar in zicht komt Tino Martin in 2016 met een nieuw single genaamd ‘Hou me vast’. Zijn droom kwam in 2017 uit waar hij voor duizenden fans stond op te treden met zijn concert in de Ziggo Dome en in Januari 2018 geeft Tino naast 2 uitverkochte concerten in Koninklijk Theater Carré en het AFAs Circustheater opnieuw een concert in de Ziggo Dome.
 

Tino Martin boeken

Tino Martin  is nu te boeken via Music Marketing And More met de service en aandacht die u van ons gewend bent.Tino Martin Direct boeken

Heeft u vragen? Neem dan direct contact met ons op: 085 0080864VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Tino Martin Tino martin 14 Prijs op aanvraag

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Tino Martin ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Tino Martin plaatsen of Tino Martin gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Tino Martin boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Tino Martin zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Tino Martin. Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Tino Martin. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.