TWENTY 4 SEVEN

Nu te boeken vanaf € 3475,-

Ze waren de eerste Act waarbij een Rapper en een zangeres met elkaar werden gekoppeld. Dit werd gedaan door de producer Ruud van Rijen. Het begon allemaal met de rapper Fix- It, toen zijn contract was afgelopen was het tijd voor een nieuwe rapper en dat werd de bekende Captain Hollywood. Nadat hij was toegevoegd kwam de echte Europese doorbraak via een Duits Label.

Tegenwoordig steelt Twenty 4 Seven de show op zeer veel 90’s feesten en weet altijd de mensen te raken met de grootste hits uit die tijd. De act bestaat op dit moment uit zangeres Li-Ann en rapper Stay – C samen hebben zij al vele shows gedaan en dit is dan ook echt een geweldige formatie. kijk snel bij een van de youtube links om

VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Twenty 4 Seven Twenty 4 seven 1 Nu te boeken vanaf € 3475,-

Direct boeken

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Twenty 4 Seven ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Twenty 4 Seven plaatsen of Twenty 4 Seven gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Twenty 4 Seven boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Twenty 4 Seven zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Twenty 4 Seven. Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Twenty 4 Seven. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.