VANGRAIL

Nu te boeken vanaf € 5750,-

Vangrail boeken op je evenement? 

 

De band Vangrail staat garant voor een overvloed aan muzikaliteit, waarbij interactie hun tweede natuur is.

Dit alles wordt gepresenteerd door frontman en de uit het hout gesneden zanger en entertainer Raynaud, die feilloos elke show op stelten weet te zetten. Van inhaken tot met je vuist in de lucht meeschreeuwen alsof je leven ervan afhangt, Vangrail is altijd een schot in de roos. Met gepaste special effects en een geïntegreerde videowall is deze vijfling klaar om met hun nieuwe show iedere tent, zaal of festivalweide plat te spelen.

Heb jij de Vangrail promo 2022/2023 al gezien? Wat een geweldige promo! Klik op video om dit te bekijken. 

Wil jij Vangrail op je evenement? Neem dan contact op voor de beschikbaarheid en prijs. VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Vangrail Vangrail 4 Nu te boeken vanaf € 5750,-

Direct boeken

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Vangrail ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Vangrail plaatsen of Vangrail gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Vangrail boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Vangrail zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Vangrail. Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Vangrail. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.