VANGRAIL

Nu te boeken vanaf € 5750,-

Vangrail: Dé Keuze voor Live Muziek op Jouw Evenement of Festival

 

Ben je op zoek naar de perfecte live band voor je volgende evenement? Maak kennis met Vangrail, een dynamische feestband die garant staat voor een onvergetelijke ervaring. Sinds 2001 actief in de muziekscene, brengt Vangrail een mix van energie, interactie en Nederlandstalige hits die elk evenement tot een succes maken.

 

Als je een coverband of feestband wilt inhuren die bekend staat om hun meeslepende live optredens, is Vangrail de ideale keuze. Van bedrijfsfeesten tot bruiloften en grootschalige festivals, hun repertoire en show zijn aanpasbaar aan elk type evenement. Onder leiding van de charismatische frontman Raynaud Ritsma, biedt Vangrail een show vol interactie, compleet met special effects en een geïntegreerde videowall.

 

In hun carrière heeft Vangrail een indrukwekkende reeks successen behaald, waaronder hun benoeming tot Ambassadeur van de Vrijheid en het winnen van een party award voor beste live band. Met hun recente lid, de getalenteerde bassist Remco van Vugt, blijft Vangrail een frisse en levendige energie uitstralen.

 

Ben je op zoek naar entertainment voor evenementen in Groningen, Friesland of daarbuiten? Vangrail verzorgt zo'n 100 shows per jaar, zowel in binnen- als buitenland, en heeft bewezen een publieksfavoriet te zijn op diverse locaties. Hun ervaring en veelzijdigheid maken hen een topkeuze voor elk evenement.

 

Wil je Vangrail boeken voor je volgende evenement? Neem contact op voor beschikbaarheid en prijzen. Of je nu een intieme setting of een groot festivalterrein hebt, Vangrail is klaar om jou en je gasten een onvergetelijke muzikale ervaring te bieden!Vangrail Direct boeken

Heeft u vragen? Neem dan direct contact met ons op: 085 0080864VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Vangrail Vangrail 4 Nu te boeken vanaf € 5750,-

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Vangrail ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Vangrail plaatsen of Vangrail gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Vangrail boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Vangrail zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Vangrail. Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Vangrail. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.