VENGABOYS

Nu te boeken vanaf € 5975,-

Boom Boom Boom, I Want You In My Room.
Wie kan dit niet meezingen? Dit is een van de vele hits van de Vengaboys.
Ze waren en zijn uniek in wat ze doen. Na hun Internationale hits was het even stil rondom de Vengaboys, ook wel Bengaboys genoemd, maar nu zijn ze sinds 2010 terug en touren ze met hun Non Stop World Tour de hele wereld rond. Met een gemiddelde van 150 shows per jaar, zijn ze dan ook een topformatie te noemen, die wereldwijd de mensen even terug brengt naar dat fijne jaren 90 gevoel. Ook op Social Media blijven de Vengaboys mega populair, hun video’s zijn al meer dan 100 miljoen keer bekeken en krijgen elke dag nieuwe views. Wil jij deze act van wereldformaat op je event? Boek de Vengaboys of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!


VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Vengaboys Vengaboys Nu te boeken vanaf € 5975,-

Direct boeken

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Vengaboys ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Vengaboys plaatsen of Vengaboys gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Vengaboys boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Vengaboys zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Vengaboys. Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Vengaboys. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.