WAYLON

Nu te boeken vanaf € 14500 ,-

Waylon Boeken 

MM&M het exclusieve boekingskantoor van Waylon voor Noord-Nederland!

 

Waylon anno 2023

Anno 2023 zet Waylon zich volledig in op zijn Nederlandstalige album Gewoon Willem.

Hij brengt een ode aan het Nederlandse lied. Vooral in de Theaters doet hij het goed met vele uitverkochte zalen.

 

Wilt u Waylon met zijn Nederlands repertoire boeken voor u festival of bedrijfsfeest neem dan contact met ons op via het contact formulier.

Waylon geniet een carrière vol hoogtepunten! 

Hij woonde  bij zijn grote held Waylon Jennings in Amerika. Daarnaast was hij de eerste Nederlandse artiest die een platendeal tekende bij het wereldberoemde Motown Label.
Waylon zijn carrière start was dan ook ongekend. Hij werd bekroond als beste nieuwkomer, beste zanger van Nederland en haalde hij platina met zijn eerste album “Wicked Ways”.
Daarnaast behaalde hij vele gouden platen met zijn singles. Ook werd hij 2e op het internationale  Songfestival.

Nu, na meer dan 10 jaar in het vak, is Waylon nog immer ongekend populair. Zo verkoopt hij zijn tours jaar na jaar uit en schittert hij jaarlijks in  Ahoy met “Waylon’s top 1.000” een show waar velen lang over na praten. Ook is hij inmiddels al weer 3 jaar een geliefde coach bij The Voice of Holland en een graag geziene gast bij de vele Nederlandse talkshows.


Waylon's Show

Als je Waylon boekt voor je evenement, boek je meer dan een artiest. Het is een beleving en een ervaring. Waylon weet zijn nummers op zo’n manier te brengen dat het je raakt. Daarnaast is de band van zodanige kwaliteit waar je als bezoeker versteld van zult staan. Alles lijkt gewoon te kloppen. Van rustige ballads tot het stevigere Country Rock, alles komt voorbij. Waylon is wat ons betreft zeker een act om te programmeren.


Nieuwe Muziek

Waylon blijft schrijven aan mooie pakkende nummers, zo komt hij met enige regelmaat met pakkende singels en nieuwe albums. Zo verscheen eind 2019 het nummer “I should be loving you”. Een prachtig gevoelig nummer met stevige gitaren en een heerlijk refrein.


Beschikbaarheid van Waylon 

Music Marketing and More is de exclusieve boeker van Waylon voor Noord Nederland.  
Wil je de beschikbaarheid van Waylon neem dan gerust contact met ons op. Voor het Noorden boek je hem exclusief bij Music Marketing and More en in de rest van Nederland bij onze collega’s van Artist Intelligence.

Wij hebben gelijk inzicht in Waylon’s agenda, op deze manier kunnen wij snel schakelen, daarnaast weten wij alle in en outs en belangrijke facetten die komen kijken bij een show van deze top artiest.  
Waylon is te boeken voor een diversiteit aan evenementen. Zo kun je hem boeken voor Festivals, Dorps- en pleinfeesten, maar ook als intieme act op je bedrijfsfeest. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken, wij staan jullie graag te woord.
 
Waylon, een wereldartiest in een hoedanigheid die je niet gemist wilt hebben!!

Wat kost Waylon

Waylon is al te boeken vanaf € 14.500 ex. btw en buma. dit is voor een show met een aantal liedjes, hij komt dan akkoestisch optreden met zijn gitarist. 

Waylon op een festival begint vanaf  €19.500 ex. btw en buma.Waylon Direct boeken

Heeft u vragen? Neem dan direct contact met ons op: 085 0080864VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Waylon Waylon 14 Nu te boeken vanaf € 14500 ,-

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Waylon ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Waylon plaatsen of Waylon gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Waylon boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Waylon zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Waylon. Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Waylon. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.