WAYLON

Prijs op aanvraag

Waylon

Vanaf zijn geboorte was het duidelijk wat Waylon’s purpose was in het leven. De country-muziekscene is voor Waylon gemaakt!
 
Waylon, oftewel. Willem Bijkerk is de eerste Nederlander ooit die heeft mogen tekenen bij het wereldberoemde platenlabel: Motown. Na het tekenen werd het tijd om een jaar naar Amerika te vertrekken om daar op te treden met zijn idool Waylon Jennings. Na dit jaar besloot hij terug te keren naar Nederland om deel te namen aan de talentenjacht ‘Holland’s Got Talent’ en wordt tweede. Met zijn soulvolle hits heeft hij wel definitief zijn plaats verworven in de Nederlandse popscene. Wat hij nooit heeft verwacht is dat hij ook nog eens jurylid zou worden voor de show voor nog talloze jaren!

Succes van Waylon

Het eerste album van Waylon, genaamd ‘Wicked Ways’, behaalt de platina status en ook zijn tweede album ‘After All’ doet het lekker op de charts.
 
Tijdens het Eurovisie Songfestival in 2014 wordt Waylon met Ilse DeLange, onder de naam ‘The Common Linnets’, tweede. Een unieke prestatie: de tweede plek is de beste prestatie van Nederland sinds 1975. Het lied ‘Calm After The Storm’ komt direct in 11 landen op nummer 1 binnen op iTunes en nog eens in 23 andere Europese landen in de iTunes Top 10.
 
Na het succes op het Eurovisie Songfestival heeft Waylon zijn derde studio-album ‘Heaven After Midnight’ uitgebracht. Het album steeg al snel na release op nummer 1 in de Album Top 100.
 

Waylon boeken

De bekende zanger Waylon is nu te boeken via Music Marketing And More met de service en aandacht die u van ons gewend bent.

VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Waylon Waylon 14 Prijs op aanvraag

Direct boeken

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Waylon ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Waylon plaatsen of Waylon gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Waylon boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 06 48794621 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Waylon zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Waylon. Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Waylon. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.