WESLY BRONKHORST

Nu te boeken vanaf € 4995 ,-

Wesly Bronkhorst inhuren op uw evenement?

Als u op zoek bent naar een artiest die garant staat voor een optreden dat zowel jong als oud aanspreekt, dan is Wesly Bronkhorst de artiest voor u. Geboren op 23 oktober 1982, heeft Wesly zich in de loop der jaren gevestigd als een bekende naam in de Nederlandse muziekwereld, met een repertoire dat de harten van mensen uit alle lagen van de bevolking raakt.

De Droom van Wesly

Met een droom die begon op tienjarige leeftijd, heeft Wesly een carrière opgebouwd die gekenmerkt wordt door memorabele mijlpalen, waaronder een uitverkocht concert in het prestigieuze Concertgebouw in Amsterdam. tijdens zijn 15-jarig artiestenjubileum in 2017. Hij volgde de voetsporen van zijn grote voorbeeld André Hazes, door een prestatie neer te zetten die als onvergetelijk de boeken in ging.

2019 AFAS LIVE.

In 2019 zette Wesly de trend voort met een grootse show in de AFAS Live, waar hij werd genomineerd voor een ‘Edison Pop 2019’. Met meer dan 4000 fans die genoten van een show met speciale gasten zoals Berget Lewis, Belle Perez, en Ruth Jacott, toonde Wesly zijn vermogen om een avond te creëren die nog lang in het geheugen gegrift zal staan van iedere aanwezige.

Breed Publiek.

Wesly’s brede aantrekkingskracht is zijn sterke punt; zijn muziek wordt meegezongen door iedereen, van timmermannen tot advocaten. Deze mengeling van fans zie je terug in de zalen waar hij optreedt, wat elk van zijn optredens tot een unieke ervaring maakt.

Wesley Bronkhorst op uw evenement boeken of inhuren? 

Boek Wesly Bronkhorst voor uw evenement

Als u een onvergetelijke muzikale ervaring wilt creëren op uw evenement, is Wesly Bronkhorst de perfecte keuze. Met zijn brede doelgroep en jarenlange ervaring in het leveren van spectaculaire shows, kan Wesly een sfeer creëren die iedereen aanspreekt.

Wesly is niet alleen een getalenteerde zanger, maar ook een artiest die begrijpt hoe hij zich moet onderscheiden in een competitieve markt. Door hem te boeken voor uw evenement, haalt u niet alleen een zanger in huis met een prachtige stem, maar ook een entertainer die weet hoe hij het publiek kan betoveren.

 

Neem vandaag nog contact op om Wesly Bronkhorst te boeken voor uw evenement en verzeker uzelf van een optreden dat uw gasten nog lang bij zal blijven. Wesly en zijn team staan klaar om van uw evenement een onvergetelijke ervaring te maken.Wesly Bronkhorst Direct boeken

Heeft u vragen? Neem dan direct contact met ons op: 085 0080864VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Wesly Bronkhorst Wesly bronkhorst boeke Nu te boeken vanaf € 4995 ,-

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Wesly Bronkhorst ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Wesly Bronkhorst plaatsen of Wesly Bronkhorst gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Wesly Bronkhorst boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Wesly Bronkhorst zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Wesly Bronkhorst. Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Wesly Bronkhorst. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.