MARCO SCHUITMAKER

Nu te boeken vanaf € 4995,-

Marco Schuitmaker Boeken?

De carrière van Marco Schuitmaker staat in vuur en vlam!

Met de mega ''Kroegen'' hit De Engelbewaarder is hij een waar fenomeen op elk feest!

Over Marco Schuitmaker.

Deze veelbelovende Nederlandstalige artiest is geboren in Oude Pekela en heeft zich de laatste jaren op de kaart weten te zetten met zijn frisse sound en altijd brede glimlach. Marco Schuitmaker is zeer geschikt om te boeken voor een Nederlandstalig feest, communiefeest, verjaardag, bedrijfsfeest, tentfeest of een Hollandse avond. 

Zijn hoge gunfactor gecombineerd met Marco’s gezellige, vrolijke en dansbare muziek blijkt dé mix voor succes. Ondanks zijn leeftijd (1999) heeft hij nu al een volle agenda met optredens door het hele land. Deze volkszanger is o.a. een graag geziene gast op het Mega Piraten Festijn en zijn hit ‘Engelbewaarder’ staat in vele Nederlandstalige hitlijsten (SterrenNL en RadioNL) op nummer één. Insiders spreken van ‘een nieuwe’ Mart Hoogkamer en de frisse opvolger van Tino Martin. Men verwacht dat er voor Marco Schuitmaker, op zeer korte termijn, een grote toekomst in het verschiet ligt. Voor deze altijd nuchtere Nederlandstalige zanger is het een droom die nu al uitkomt! 

Marco Schuitmaker boeken op je evenement? Music Marketing and More is een gerenomeerd artiestenbureau. Je kunt bij ons geheel vrijblijvend de beschikbaarheid van Marco Schuitmaker opvragen. Wij weten dit op kantoor uren nagenoeg direct! Zo ben je nooit te laat.

Let op omdat de Agenda van Marco Schuitmaker erg vol is kan het zijn dat hij niet meer beschikbaar is in dat geval kijken wij graag samen met jullie naar een passend alternatief.

Nieuw Nummer Marco Schuitmaker en Jan Smit! 

Marco Schuitmaker en Jan Smit Veroveren de Charts met het geweldige Van Goes tot Purmerend

Het muzieklandschap heeft weer een parel om te koesteren. Marco Schuitmaker en Jan Smit hebben de handen ineengeslagen en het resultaat is niets minder dan magisch. Hun nieuwste nummer "Van Goes tot Purmerend" belooft een blijvende indruk achter te laten op liefhebbers van het Nederlandstalige lied.

Jan Smit, de gelauwerde zanger uit Volendam, heeft al vele harten veroverd met zijn karakteristieke stem en diepgaande teksten. Wie herinnert zich niet het originele "Van Goes tot Purmerend"? Een lied dat destijds menigeen raakte met zijn oprechtheid en melodie. Het was een nummer dat de essentie van de Nederlandse cultuur en gevoelens van saamhorigheid vastlegde. 

Nu, in samenwerking met Marco Schuitmaker, is het nummer naar een nieuw niveau getild. De vertrouwde klanken van Jan combineren naadloos met de frisse tonen van Marco, waardoor een harmonieuze blend ontstaat die zowel nostalgisch als vernieuwend aanvoelt.

Wij van Music Marketing and More voorspellen dat dit nummer niet alleen de hitlijsten zal bestormen, maar ook een speciaal plekje zal vinden in de harten van zijn luisteraars.

Dus voor iedereen die hunkert naar muziek die je raakt als de voeten in beweging brengt, raden we aan om "Van Goes tot Purmerend" te beluisteren. Het is een muzikale reis die je niet wilt missen!Marco Schuitmaker Direct boeken

Heeft u vragen? Neem dan direct contact met ons op: 085 0080864VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Marco Schuitmaker Marcoschuitmaker boeken of inhure Nu te boeken vanaf € 4995,-

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Marco Schuitmaker ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Marco Schuitmaker plaatsen of Marco Schuitmaker gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Marco Schuitmaker boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Marco Schuitmaker zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Marco Schuitmaker. Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Marco Schuitmaker. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.