Content marketing


De opdracht – mini Cooper S Workx
Door onze opdrachtgever ABC Autolease werden wij gevraagd om een promotie video te maken van deze prachtige mini Cooper S Workx. Het video doel bestond uit verschillende elementen.

Het product (De mini Cooper S Workx )
De auto is een unieke auto in zijn soort. Hij is compact, sportief en een echte eyecatcher. Kortom een echte Cross Country Car. Dit hebben wij proberen vast te leggen in een stadse, doch ruige omgeving. Wij zijn opzoek gegaan naar een locatie die deze kenmerken uitademd en die vonden wij in het Suikerunie terrein aan de rand van Groningen Stad. Hier kwam de auto goed tot zijn recht.

Algemene Brand Building van ABC Exclusive.
Zoals u kan zien in de video is het logo continue in beeld, hierdoor krijgt men continue een input van waar men de auto kan zien en kopen.

Aansprekend op de doelgroep
De video is qua edit en filmstijl vrij snel en flitsend opgenomen. Om het geheel inspirerend en aantrekkelijk te houden hebben wij er voor gekozen om een frisse mix te maken tussen de stadse elementen en de auto zelf. De rook breekt af en geeft leven aan een levenloos object. Het sportieve is ook weer terug te leiden naar het model die een sportief uiterlijk heeft wat past bij de auto en de jonge doelgroep voor deze auto.


Tesla Model 3
Voor ABC Autolease mochten wij een reclame video maken van de Tesla model 3. Een prachtige wagen met een natuurlijk karakter. Wij hebben dit vastgelegd in onderstaande commercial. De natuurlijke elementen die wij terug hebben laten komen in deze video belichten het groene imago van deze zakelijke auto. Daarnaast is de video opgenomen bij zonsopgang, zodat je de mooiste kleuren krijgt op beeld. De video heeft professionele colourgrading ondergaan voor een nog betere en warmere kleurencombinatie.


SCE
SCE is een opleiding instituut en uitzendbureau in Emmen. Zij waren opzoek naar een video waarin zij de sfeer van hun bedrijf kunnen laten zien aan hun klanten, dit hebben wij vastgelegd in bovenstaande video. Ook opzoek naar een bedrijfspresentatie video neem dan contact met ons op.