MART HOOGKAMER

Prijs op aanvraag

Mart Hoogkamer met Band.

Mart Hoogkamer, vooral bekend van de hit 'Ik ga zwemmen', is een artiest die het publiek charmeert met zijn charisma en oprechte emotie. Zijn unieke stemgeluid en authentieke vertolking van het Nederlandse levenslied raken jong en oud. Zijn vermogen om met zijn muziek een brug te slaan tussen generaties maakt hem een bijzondere verschijning op het Nederlandse muziekpodium.

 

Hoogkamer heeft zich sinds 'Ik ga zwemmen' muzikaal verder ontwikkeld, wat resulteert in een repertoire dat zowel de klassieke volksliederen omvat als een variëteit aan nieuwe nummers die resoneren met een breed publiek. Zijn nieuwste werk getuigt van muzikale groei en een verdieping in zijn carrière, waarbij hij blijft verrassen en ontroeren. Het is deze veelzijdigheid, gepaard met een aanstekelijke levensvreugde, die Mart Hoogkamer tot een geliefde artiest maakt die generaties weet te verenigen met zijn muziek.

 

Mart Hoogkamer treedt niet alleen op; hij staat op het podium met een indrukwekkende 9 koppige band die zorgt voor een gigantische show. Samen brengen zij een dynamische en energieke performance die het publiek van begin tot eind meesleept. Hun synergie op het podium versterkt Mart's talent en zorgt voor een onvergetelijke live-ervaring.

 

Het verleden van Mart, 

 

Mart Hoogkamer, geboren in 1998, is een Nederlandse volkszanger die bekend werd door zijn deelname aan Holland's Got Talent in 2016. Met een stem die ervaring en emotie uitstraalt, heeft hij zich snel opgewerkt tot een geliefd artiest in de Nederlandse muziekwereld. Zijn vertolking van 'Liefde' van Willy Alberti tijdens de talentenjacht opende deuren en leidde tot een samenwerking met Willeke Alberti.

 

Na Holland's Got Talent bracht Mart in 2017 zijn eerste solosingle 'In Mijn Droom' uit. Zijn single 'Lekker Leven' werd een zomerhit en hij verwierf meer bekendheid door optredens op grote evenementen en een nominatie voor de BUMA NL Award. Een reeks succesvolle releases volgde, en in 2020 ging hij viraal met zijn uitvoering van 'Unchained Melody' die wereldwijd miljoenen views verzamelde.

 Mart Hoogkamer Direct boeken

Heeft u vragen? Neem dan direct contact met ons op: 085 0080864VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Mart Hoogkamer Mart hoogkamer 18 Prijs op aanvraag

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Mart Hoogkamer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Mart Hoogkamer plaatsen of Mart Hoogkamer gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Mart Hoogkamer boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Mart Hoogkamer zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Mart Hoogkamer. Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Mart Hoogkamer. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.