SNOLLEBOLLEKES

Prijs op aanvraag

Snollebollekes boeken

Zin in Vrouwkes of een ander geweldig carnavals nummer van alter ego Snollebollekes (cabaratier Rob Kemps)? Boek dan nu Snollebollekes voor uw feest, evenement of partij. Met zijn hits Alaafrojack en de nog altijd populaire tekst Schudden met da kontje! Weet Snollebollekes elk publiek in beweging te krijgen.

Carnaval, Polonaise kortom feesten

Snollebollekes heeft met zijn tracks al miljoenen views op Youtube. Elke Feest DJ draait zijn platen grijs. Ook in de zomer staat Snollebollekes niet stil, met zijn zomerhit Lekker Likkie! Wil jij dat jouw evenement uit zijn voegen barst? De tent helemaal op zijn kop en de mensen alle nummers laten meezingen? Boek Snollebollekes dan nu voor een geslaagd feest!.

Wilt u snollebollekes boeken? Vraag hieronder geheel vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op via:
06 48 79 46 21Snollebollekes Direct boeken

Heeft u vragen? Neem dan direct contact met ons op: 085 0080864VERGELIJKBARE ARTIESTEN

Artiest Genre Prijs
Snollebollekes Snollebollekes boeken voor uw evenement of parti Prijs op aanvraag

EEN ARTIEST BOEKEN? HOE WERKT DAT?

Hoe boek ik een artiest?

Selecteer je gewenste artiest, vul je gegevens, de gewenste datum, set tijd en overige wensen in en klik op boek nu!
Wij nemen dan contact met je op.

Offerte aanvragen

Wil je een vrijblijvende (gratis) offerte van Snollebollekes ontvangen, beschikbaarheid opvragen, een vrijblijvende optie in de agenda van Snollebollekes plaatsen of Snollebollekes gelijk boeken?
Neem contact op met Music Marketing and More. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Kunnen wij u helpen?

Snollebollekes boek je zonder problemen en voor de beste prijs! bij Music Marketing and More. Bel of mail ons: 085 0080864 info@musicmarketingandmore.nl

 

Alle genoemde prijzen en boekingsgegevens op deze pagina over Snollebollekes zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Wij besteden veel aandacht aan het samenstellen van deze boekingspagina over Snollebollekes . Music Marketing and More aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel de direct of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis van de inhoud, prijs of informatie op deze pagina van Snollebollekes . Wij behouden ons te allen tijde het recht voor de informatie, prijzen en tekst op deze boekingspagina te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.